Wij verzorgen de honden en ontzorgen de baasjes

Hondendagverblijf Alkmaar is opgezet vanuit de behoefte om mensen te ontzorgen en honden te verzorgen. Bij Hondendagverblijf Alkmaar zit de hond niet de hele dag thuis, maar kan hij lekker spelen en wordt hij goed verzorgt. 

Kleinschalige Hondendagopvang Alkmaar

Hondendagopvang Alkmaar is een kleinschalige dagopvang. Het is de ideale plek voor als u als hondenbezitter waar u uw viervoeter in een huiselijke en gezellige omgeving kunt achterlaten terwijl u aan het werk bent. Op de opvang worden de honden omringd door bedden, kleedjes en kussens, en er is een overvloed aan speelgoed om mee te spelen. Daarnaast hebben de honden toegang tot een groot buitenterrein met een zandberg waar ze naar hartenlust kunnen rennen en spelen.

De honden worden goed verzorgd en voorzien van alles wat ze nodig hebben. Bovendien wordt er een harmonieuze roedel gevormd door de honden te verdelen op basis van grootte en karakter, waardoor de dagopvang een veilige en gezellige omgeving is voor alle honden. Zo wordt u als baasje volledig ontzorgt en heeft uw hond een fijne tijd terwijl u werkt.

Onze deskundige en liefdevolle verzorgers besteden veel tijd aan knuffelen en spelen met de honden, om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en zich vermaken. Dit zorgt niet alleen voor een leuke dag voor de honden, maar ook voor een goede gemoedsrust voor hun baasjes.

Hondendagopvang
Bij onze dagopvang kunt u er zeker van zijn dat uw geliefde huisdier in goede handen is en wordt voorzien van de beste zorg en aandacht. De verzorgers hebben veel ervaring met honden en hebben zelf ook honden. Doordat ze zelf ook dol zijn op honden hebben ze een natuurlijke connectie met de viervoeters die goed van pas komen bij het verzorgen van de dieren.

Meer informatie
Wilt u gebruik maken van onze dagopvang?

Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.