Een Comfortabel en Zorgzaam
Hondendagverblijf met Airconditioning

In ons hondendagverblijf staat het comfort en welzijn van uw geliefde viervoeter centraal. Wij begrijpen dat honden verschillende behoeften hebben, daarom hebben we gezorgd voor een omgeving waarin uw hond zich het hele jaar door op zijn gemak voelt. Met ons efficiënte airconditioningsysteem is het bij ons in de winter gezellig warm en in de zomer heerlijk koel, zodat uw hond altijd een aangename temperatuur ervaart.

Een rustmomentje

Bij ons hondendagverblijf draait alles om plezier en sociale interactie. Ons ruime buitenspeelterrein biedt uw hond de perfecte gelegenheid om te rennen, spelen en nieuwe vrienden te maken. We begrijpen het belang van sociale interactie, vooral voor kleine honden. Daarom hebben we een speciale plek gecreëerd waar kleine honden veilig en in een huiselijke sfeer worden opgevangen, zodat ze contact kunnen hebben met soortgenoten en zich comfortabel voelen. 

Na een actieve ochtend vol speelplezier is het voor onze harige gasten tijd om te ontspannen. Na de maaltijd krijgen alle honden de gelegenheid om te rusten en even bij te komen in hun eigen rustige hoekje. Dit rustmoment is essentieel om ervoor te zorgen dat uw hond een ontspannen en plezierig verblijf heeft.

We begrijpen dat u uw hond mist wanneer u van huis bent. Daarom bieden we een extra speciale service: we sturen foto's en video's van uw trouwe metgezel naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd op de hoogte blijft en uw hond in actie kunt zien tijdens zijn verblijf bij ons.

Bij ons hondendagverblijf bieden we niet alleen comfort en plezier voor uw hond, maar ook gemoedsrust voor u. U kunt erop vertrouwen dat uw hond in goede handen is en een geweldige tijd zal hebben in ons hondendagverblijf met airconditioning.

Neem contact met ons op